Geld besparen op je gsm abonnement

0

Mobiele telefonie is in de afgelopen jaren steeds duurder geworden, althans de abonnementen voor het gebruik van een mobiele telefoon. Consumenten kiezen steeds vaker voor de meest moderne smartphones, wat vaak gepaard gaat met hoge abonnementskosten. Zo kosten de nieuwste iPhone van Apple of het nieuwste model smartphone van Samsung al snel drie tot vijf tientjes per maand. Wanneer je gsm abonnement bijna verloopt is het sterk aan te bevelen om de mogelijkheden te bekijken, waarmee je kunt besparen op je gsm abonnement.

Een sim only abonnement

Op het moment dat je gsm abonnement verlopen is, werkt je telefoon vaak nog naar behoren. Het is dus niet per definitie aantrekkelijker om te kiezen voor een nieuw toestel bij je huidige abonnement, boven het stopzetten van je abonnement. Integendeel! Vaak is het heel aantrekkelijk om je huidige abonnement te laten verlopen en je werkende toestel voor een of twee jaar te combineren met een sim only abonnement. Met een sim only abonnement betaal je alleen voor het gebruik van je mobiele telefoon en niet voor de telefoon zelf. Je maandlasten komen hierdoor veel lager te liggen, waardoor je aan het eind van het jaar geld overhoudt voor andere dingen.

GSM tarieven vergelijken

Wanneer je toch een nieuw toestel wilt aan het eind van je abonnementsperiode, is het verstandig om gsm tarieven van verschillende providers met elkaar te vergelijken. GSM tarieven vergelijken kan met een van de vele online vergelijkingstools. In een dergelijke tool geef je aan van welke providers je de abonnementen wilt vergelijken, hoeveel je gemiddeld belt en wat je verbruik van mobiele data op maandbasis is.

De vergelijkingstool geeft je vervolgens een helder overzicht met de goedkoopste abonnementen bij jouw verbruik. Vaak kun je de abonnementen direct online afsluiten, zodat je nieuwe toestel binnen een paar dagen bij je thuis kan worden afgeleverd.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online