Ga voor de nieuwste iPhone

0

Na de introductie van de iPhone 6S in 2015, ligt het in de lijn der verwachting dat Apple in 2016 of 2017 met de nieuwe iPhone 7 zal komen. Over het algemeen introduceert Apple eens in de twee jaar een volledig nieuw toestel, gevolgd door een jaar waarin een verbeterd model op de markt gebracht wordt (vaak aangeduid met ‘S’). Op dit moment is er echter nog weinig bekend over de iPhone 7, al doen er verschillende geruchten de ronde over dit model. Zo zou de iPhone 7 niet in drie varianten, maar in slechts twee varianten op de markt gebracht worden. Deze modellen zouden de codenamen Sonora en Dos Palos dragen volgens Evan Blass.

Evan Blass is een bekende naam als het gaat om het lekken van informatie over nieuwe smartphones. Hij zegt dat de modellen van de nieuwste iPhone vernoemd worden naar twee kleine dorpjes in Californië.

Een jaar zonder nieuwe iPhone

Naast de geruchten over de verschillende modellen, gaan er ook geruchten over de introductiedatum van de nieuwe iPhone. Zo zou Apple de introductie van de iPhone 7 met een jaar willen uitstellen naar 2017, in plaats van aan te houden aan de tweejaarlijkse introductie van een nieuw toestel. Voor consumenten met een tweejarig abonnement zou dit betekenen dat zij voor een jaar een ander toestel moeten nemen of over moeten stappen op een sim only abonnement.

Voordelen van een sim only abonnement

Het voornaamste voordeel aan een sim only abonnement is dat je jaarlijks flink op de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon kunt besparen. Met een sim only abonnement zijn je maandlasten lager, omdat je niet langer voor het toestel betaalt.

Op het moment dat de iPhone 7 is uitgebracht kun je het sim only abonnement opzeggen en opnieuw een abonnement met toestel afsluiten. Zo kun je in de tussentijd gebruik blijven maken van je huidige toestel en besparen op de telefoonkosten.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online