Eerste hulp bij een kapotte IPhone!

0

Voor veel mensen is hun telefoon tegenwoordig een eerste levensbehoefte geworden. Niet gek, want ze zijn ook erg handig. Met je IPhone kan je contact houden met je omgeving, heb je een wekker die je wakker maakt, een agenda bij de hand en natuurlijk het gehele internet, wat je feitelijk de kennis van de wereld biedt. Maar wat doe je als je telefoon kapot gaat?

Waterschade

Een van de twee meest voorkomende soorten schade is waterschade. Waterschade ontstaat vaak doordat mensen hun telefoon in hun kontzak laten zitten en het in de toiletpot laten vallen. Vaak gaat je telefoon kapot door waterschade. Het is niet aan te raden om zelf aan je IPhone te gaan sleutelen, het beste is zo snel mogelijk een professionele reparateur op te zoeken. Wat je wel kan doen is proberen zo veel mogelijk water uit je telefoon te halen. Dit kan je doen door je telefoon in een bakje met rijst te zetten. De rijst zuigt het water op. Let hier wel mee op, want de rijst kan wel belangrijke, kleine onderdelen in je telefoon beschadigen, als het water dit natuurlijk al niet gedaan heeft.

Schermschade

De andere meest voorkomende schade is natuurlijk schermschade. Schermschade is heel uitlopend. Het kan zijn dat je een klein krasje op je scherm hebt, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je telefoon helemaal gebarsten is. Bij een klein krasje is er natuurlijk geen groot probleem, maar anders dien je wel actie te ondernemen. Een iPhone reparatie bij iPhoneAPK is dan noodakelijk. Voor knutselaars zijn er veel DIY’s op internet te vinden die laten zien hoe het scherm van je iPhone zelf te vervangen is, goedkoper als bij een reparateur. Toch is het wel aan te raden om je scherm door een professional te laten vervangen. Wanneer je namelijk een kleine fout maakt bij het zelf vervangen van je scherm kan je vaak je hele telefoon weggooien, en dat is nog duurder als het laten vervangen!

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online