een refurbished iPhone

0

Een goedkopere iPhone: een refurbished iPhone

Is je telefoon nu echt aan vervanging toe? Een nieuwe iPhone aanschaffen zal je dan weer ongeveer 700 euro gaan kosten. Je kunt een nieuwe iPhone op een goedkopere manier kopen door voor een refurbished iPhone te gaan. Een refurbished iPhone is een oplossing die veel beter is voor jouw bankrekening. Het kan je namelijk tot 370 euro besparen.

Een refurbished iPhone is een iPhone die als tweedehands wordt ingeleverd en vervolgens volledig wordt nagekeken. De behuizing wordt vervangen, waardoor de iPhone weer helemaal krasvrij is. Als de knoppen zoals de homebutton of de volumeknop aan vervanging toe zijn, worden deze ook vervangen. Anders worden ze schoongemaakt en opnieuw geplaatst, waardoor ze ook weer lang mee kunnen. De smartphone krijgt zelfs een nieuwe batterij. De batterij is dan weer net zo goed als bij een nieuwe iPhone. Tot slot wordt de telefoon ook nog van binnen helemaal schoongemaakt, zodat er geen stof meer in zit. Door al deze verbeteringen is de iPhone weer als nieuw. De refurbished iPhone is dan ook niet te onderscheiden van een gewone nieuwe iPhone.

De refurbished iPhone wordt ook op dezelfde manier geleverd als een nieuwe iPhone. De iPhone en de verpakking worden geseald verpakt. Daarnaast worden dezelfde accessoires meegeleverd: je krijgt een headset, een USB-lader en een USB-kabel erbij.

Refurbished iPhone-modellen

Bijna alle modellen zijn als refurbished verkrijgbaar. Je kunt de iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S en 6 als refubished kopen. De specificaties van de telefoons blijven hetzelfde. De iPhone 4, 4S en de 5 zijn leverbaar in de kleuren wit en zwart. De iPhone 5C is verkrijgbaar in het roze, groen, wit, geel en blauw. De iPhone 5S en iPhone 6 is te koop in de kleuren spacegray, zilver en goud. De smartphones zijn voorzien van een opslaggeheugen van 16, 32, of 64GB.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online