Cloud management vanaf je iPhone

0

Wanneer je maar wilt en waar je ook bent bij dat ene Word bestand of bij dat ene fotoalbum. Het kan allemaal via de Cloud. Door in de Cloud te werken kan je veilig bestanden opslaan en er weer bij wanneer je maar wilt. Cloud management is dan ook belangrijk. Je moet weten hoe alles werkt en je moet het goed onderhouden wil je het geordend laten lopen. Je kan in de Cloud werken vanaf je computer, tablet en telefoon.

Wat is ‘de Cloud’ precies?

De Cloud is een plek waar je allemaal bestanden, filmpjes, foto’s en andere documenten kan bewaren als een anoniem persoon mocht je dat willen. Alleen jij kan bij deze bestanden tenzij jij toegang geeft aan iemand anders. Omdat het niet zichtbaar is voor iemand anders ‘verdwijnt’ elk document, bij wijze van spreken, als een wolk. Vandaar de naam Cloud (wolk).

In de Cloud werken doe je online via je laptop, mobiele telefoon of ander elektronisch apparaat.

Werken in de Cloud: is het veilig?

Door te werken in de Cloud zijn al je bestanden super goed beveiligd tegen hackers en andere mensen die erbij proberen te komen. Al je bestanden worden als het ware achter slot en grendel geplaatst in een grote data wereld waar niemand bij komt. En het helpt dat jij als enige persoon erbij kan dus dat is ook een stress punt minder.

Werken in de Cloud: wat zijn de voordelen?

Door te werken in de Cloud zijn je bestanden beveiligd. Je bespaart ruimte op je harde schijf en op je computer. Je kan foto’s, bestanden, filmpjes en andere documenten delen met wie je maar wilt met maar een paar klikken op de muis. Je kan een map aanmaken met meerdere mensen dus als je iets snel wilt delen zonder tig aparte mailtjes op appjes te sturen, gebruik de Cloud.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online