19 september is de iPhone 6 bestelbaar

0

Naar verluidt zal de nieuwe iPhone van Apple vanaf 19 september aanstaande bestelbaar worden, dit meld althans iPhonez.nl. De website baseert dit door ingewonnen infortmatie bij ‘betrouwbare bronnen’. Als je de iPhone 6 op 19 september aanstaande zou bestellen, zou je de nieuwe iPhone op 26 september geleverd krijgen. Het betreft hier een pre-order voor de iPhone 6.

Zoals iedereen waarschijnlijk weet heeft Apple op 9 september aanstaande een Apple event georganiseerd waar waarschijnlijk de nieuwe iPhone gepresenteerd gaat worden en een aantal aanverwante gadgets zoals de iWatch. Volgens een website zou de iPhone 6 bij tenminste één Nederlandse provider als pre-order te bestellen zijn. Welke provider dit betreft weet de website niet te melden.

De prijzen voor het nieuwe toestel zijn nog niet bekend. Deze worden ongetwijfeld bekend gemaakt op 9 september aanstaande. In het geruchtencircuit worden verschillende aanschafprijzen genoemd voor de iPhone 6. Het ene gerucht meld dat de nieuwe iPhone duurder zou worden dan voorgaande generaties, terwijl een ander gerucht oppert dat de iPhone 6 dezelfde verkoopprijs zou krijgen als de iPhone 5s. De iPhone 5s had bij de release een verkoopprijs vanaf 699 euro.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online